Ons verhaal

Welkom bij Grand Café Den Abazjoer!

Sinds kort mogen gastvrouw Lien De Man en chef Thomas Ruysbergh zich de bezielers noemen van Den Abazjoer, een sfeervolle brasserie op de Grote Markt in Dendermonde.

Thomas’ keuken inspireert zich op de klassiekers en biedt vertrouwde gerechten zoals Dendermondse paardenworsten, vol-au-vent, stoofvlees en de onovertroffen sliptong van het huis, royaal in boter gebakken en afgewerkt met citroen. Verder zijn er de dagelijks wisselende lunch ( soep, hoofdgerecht, koffie of thee) en het Menu Abazjoer  en de suggesties volgens het seizoen.

Alles is  dagvers en in huis bereid.

Bij mooi weer nodigt het grote terras uit tot genieten van onder andere de donderdagse beiaardconcerten en de bijbehorende happenings.

Doordat de keuken doorlopend open is, een unicum voor de Dendermondse markt, biedt de kaart voor elk wat wils!

U kan hier steeds terecht voor een met stijl opgediende drank (inclusief de verse thee), een verzorgde snack, een lunchmenu, een eenvoudige maaltijd of een keuze uit de suggestiekaart .

Het grote terras geeft uitzicht op de prachtige mix van architecturale stijlen die het decor maken van de Dendermondse ‘Grote Markt’ waar menig foto’s worden genomen.

Het klokkengeluid van de beiaardier geeft ons een directe stemming wat u van een grote markt met historische gebouwen verwacht.

Het is een zaak die vooral de klemtoon legt op dagverse producten met een vlotte, stijlvolle bediening gedragen door een gemotiveerd team!